Catalin Botezatu a facut furori la Chisinau

Ieri seara, intr-un cadru fastuos, Catalin Botezatu si Ionut Marin au inaugurat magazinul din Chisinau.
Flori violet, mese de cocktail albe imbracate in matase, lumanari, toate aranjate in fata vilei de patrimoniu in care se gaseste showroom-ul Viggo.
Bronzat dupa cele noua zile petrecute in Bali, designer-ul si-a intampinat invitatii imbracat la patru ace. Oameni de afaceri, jurnalisti si persoane din viata publica a Moldovei au fost prezenti la eveniment, intampinati cu sampanie moldoveneasca de la Cricova si aperitive sofisticate.
Proiectul Viggo, initiat de Ionut Marin si sustinut de Catalin Botezatu a debutat in forta acum cateva luni si pana in acest moment exista deja patru magazine.
 
"M-am bucurat sa vad atatia oameni frumosi la eveniment, bine imbracati, domni interesati de colectiile Viggo, care ne-au cerut sfaturi vestimentare pe care le-am oferit cu cea mai mare placere.
Asta incercam eu si Ionut sa facem, nu doar sa vindem haine barbatesti de o calitate exceptionala, sa si consiliem clientii care trec pragul magazinelor. Vila din Chisinau este superba, e cocheta, e calda, e primitoare, e un loc gandit sa ofere confort si intimitate cumparatorului. De fiecare data sunt primit foarte frumos la Chisinau, ma simt foarte bine aici, oamenii sunt calzi si isi exprima sincer si frumos sentimentele de bucurie cand ma vad. E onorant, sincer, si ma emotioneaza momente ca acestea”.
Prezentarea de moda s-a incheiat cu un cocktail si mai apoi cu o petrecere data de partenerul lui Catalin, Ionut Marin, care ieri si-a aniversat ziua de nastere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod