Catalin Botezatu a avut ca muza podgoriile Vrancei

Este pentru prima data cand Catalin Botezatu are ca sursa de inspiratie pentru una dintre colectiile sale Podgoriile Vrancei. Designerul este invitatul special al "Festivalului International al Viei si Vinului Bachus 2013" care are loc la Focsani, si va prezenta sambata seara doua colectii, una in premiera, creata special pentru acest eveniment.

"Eu cred ca alegerea vinului, chiar si bautul vinului este o arta, intotdeauna mi-a placut sa mananc in cunostinata de cauza, rafinat si cu poveste, sa beau bauturi ale caror povesti le stiu, cred ca fiecare dintre noi daca pune arta si frumos in tot ce face, traieste altfel.
Mi-a ramas in  minte un citat: "Imi place vinul rosu pentru ca e mai sofisticat, mai complex si mai matur, seamana un pic cu mine, nu mai e nici tanar, dar nici batran inca" e din Mick Hucknall si mi se potriveste. Am acceptat provocarea de a crea o colectie inspirat de vinurile bune din podgoriile Vrancei, daca marii nostri scriitori, poeti au avut acest vin ca muza, de ce sa nu-l am si eu. Am baut cateva pahare si am pus creionul pe hartie, am schitat cateva modele, apoi m-am sfatuit cu echipa mea pentru make up si hair, si a iesit o nebunie.
I-am pus numele "Secretul lui Bachus", pentru ca filmul mi-a marcat tineretea, asa, in memoria lui Stefan Mihailescu Braila, Emil Hossu, Dem Radulescu si Gheorghe Dinica, maestrii plecati dintre noi care fac niste rolul memorabile, iubitori de vin bun si femei frumoase. Va astept asadar sambata seara, in Piata Unirii din Focsani. Sper ca aceste spectacol sa aiba succes si sa mergem mai apoi cu el sa promovam vinurile din podgoriile Vrancei in toata lumea". Evenimentul se anunta de mare anvergura, pe scena "Festivalului International al Viei si Vinului Bachus 2013" vor urca cei mai buni artisti romani si nu numai, Holograf, Horia Brenciul Andreea Balan, Silvya si DJ Rino, Antonia, Sore, Voltaj, DJ Project & Adela Popescu, Anda Adam (care canta cu o zi inainte de prezentarea lui Catalin), Vama, dar si celebrul Chris Norman.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod