Catalin Botezatu a adunat 20.000 de oameni in Piata Unirii din Focsani

Catalin Botezatu a fost invitatul  special al "Festivalului International al Viei si Vinului  Bachus Focsani". Designerul a prezentat o colectie inspirata din podgoriile vrancene, colectie cu care va promova in viitor vinurile din aceasta regiune pe tot mapamondul.

In Piata Unirii, in fata a 20.000 de oameni adunati la acest eveniment de mare anvergura, la care au concertat nume sonore ale muzicii romanesti, Catalin Botezatu si-a uimit asistenta ca de fiecare data scotand la rampa pemuzica traditionala remixata modele cu coafuri spectaculoase, la care s-au folosit vita de vie si struguri, cu cosuri de rachita in mana.
"A fost o munca titanica, timp de opt sau zece ore, nici nu mai stiu exact s-a muncit, am imbracat scaunele de pe podium in vita de vie, am conceput o regie aparte, dar ma bucur ca prezentarea mea a avut succes si ca oamenii din Focsani -au bucurat de acest moment special.

Am acceptat invitatia fostului meu coleg de podium, Marian Oprisan, ajuns acum Presedintele Coniliului Judetean Vrancea de a ma implica in promovarea podgoriilor romenesti intr-un mod aparte, am creat o colectie care face trimitere la traditiile vrancene, sigur, intr-o interpretare pur personala, cu aceasta colectie intentionam sa rupem granitele si sa ne laudam strainilor cu vinurile bune pe care le da Vrancea", a declarat dessignerul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod