Cât cheltuieşte Tania Budi pentru a arăta perfect la 47 de ani

La aproape 47 de ani, pe care îi va împlini pe 6 februarie, vedeta reuşeşte să se menţină într-o formă perfectă.
Tania Budi a mărturisit la emisiunea "Click!, de la Prima TV, că nu suferă de criza vârstei de mijloc. Ea a spus că are grijă de corpul ei, dar nu exagerează.

"Eu nu prea traversez crize. Orice fac, nu exagerez. Promovarea îngrijirii exteriorului a dus la obsesie. Eu nu am o obsesie, mă ocup pentru că e o îngrijire personală. Dorm foarte mult, după ce nu dorm. Pe bune, pierd nopţile. Nu îmi interzic nimic, zahăr nu mănânc pentru că nu îmi place. La sală merg de două ori pe săptămână, fac electrostimulare 20 de minute.
Am un echilibru mintal foarte ok şi asta se vede. Nu prea am probleme, contează mult cum le percepem, sunt situaţii care trebuie rezolvate"
, a spus vedeta.

Întrebată cam cât ar trebui să cheltuiască o femeie în fiecare lună pentru îngrijire, Tania a spus că nu e nevoie de o sumă mare. "Vreo patru manichiuri, pedichiuri pe lună, tratamentul cu electrostimulare. Nu vreau să dau sume, în jur de 400 de lei pe lună. Şi sport. Dacă te duci la o bibliotecă, ai o frumuseţe mult mai păstrunzătoare, ajutată de cea exterioară", a explicat ea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod