Casa Regală a României a reînnoit companiei Cramele Halewood certificatul de furnizor oficial

Casa Regală a României a reînnoit certificatul de furnizor oficial de vinuri liniștite Cramelor Halewood. Ceremonia a avut loc, joi, 8 mai, la Palatul Elisabeta, iar certificatul a fost înmânat de  Alteța Sa Regală Principesa Margareta  Moștenitoare a României.

Continuând tradiția de Furnizor al Casei Regale a Pivnițelor Rhein & Cie Azuga 1892, care au deținut acest titlu în perioada 1920-1947, Cramele Halewood au primit acest titlu încă din 2006, pentru vinurile spumante, iar în 2009, și pentru  vinurile liniștite.
 

Titlul de Furnizor al Casei Regale Române este oferit în semn de recunoaștere și apreciere pentru  calitatea deosebită a produselor oferite de Cramele Halewood, dar și pentru pentru continuarea tradiției și calității mesteșugului românesc, prin reiterarea culturii gastronomice și ospitalității noastre din istoria secolului trecut.

Spumantul Rhein Extra, vinul cu aer regal

Rhein Extra, cea mai longevivă marcă românească de vin spumant, se identifică cu evenimentele istorice memorabile ale Casei Regale.
Spumantul Rhein Extra a fost  servit în cadrul ceremoniei de încoronare a Regelui Ferdinand I de la Alba Iulia, în octombrie 1922.  Meniul a fost  pregătit de Casa Capșa și avizat de generalul Berthelot. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod