Cartoon Network te face campion

Facebook Twitter Comenteaza
Cartoon Network te face campion

In aceasta vacanta de vara, Aurel, soferul de limuzina, si Azorel, catelul lui destul de istet si cu relatii solide, pot transforma in personaje de film telespectatorii Cartoon Network norocosi si vigilenti, care se inscriu intr-o competitie pe care ei o propun.

Asadar, intre 1 iulie si 31 august, copiii care urmaresc Cartoon Network in fiecare zi a saptamanii, intre orele 09.00 si 13.00, vor fi invitati sa identifice vedetele CN pe care le fotografiaza Aurel.

Cei mai buni spioni vor fi recompensati, printre premiile minunate numarandu-se skateboard-uri Ben 10 cu protectii, aparate foto digitale, truse de spionaj "Familia mea de spioni".


Pentru a intra in competitie este esential ca participantii sa urmareasca indiicile de la tv, apoi sa intre online pe www.cartoonnetwork.ro si sa completeze formularul postat acolo.

Cei mai rezistenti spioni CN vor castiga Premiul cel Mare, la sfarsitul verii: sansa de a lua parte la filmarea unui episod din serialul "Familia mea de spioni", la Leeds, in Anglia, in luna octombrie a acestui an.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alex pe 18 Aug 2008, 10:25
    NARUTO

    ii plac emisiunile , preferate mea e Naruto as dori sa se difuzeze episoadele fara a arate 3 sau 4 reluari sau mai multe

    0
    0

  • ariana pe 5 Aug 2008, 10:45
    cartoon network

    imi place cartoon network pt emisiunile frumoase pe care le ofera si mai ales ador familia mea de spioni si casa foater :intrebare:de ce nu dati o zi intreaga numai familia mea de spioni top desene animade preferate de mn 1familia mea de spioni 2 casa foster 3 gemeni cramp 4fetitelr pauer puf 5ed edd si edy 6chauder 7tineri titani 8laboratorului dexter 9 ben10 10knd(clanul nebunaticilor de alaturi) :->

    0
    0

  • oana durcau pe 4 Aug 2008, 09:53
    da

    lar6fuy64n bgt?

    0
    0

  • mihai cosmin pe 8 Iul 2008, 10:04
    higi

    vrea sa fiu sef la cartoon

    0
    0

  • niculaie carmen valentin pe 1 Iul 2008, 18:05
    comuna cosoba judetu giurgiu

    daca osa castig osa fiu cel mai fericit?

    0
    0

  • niculaie carmen valentin pe 1 Iul 2008, 17:06
    comuna cosoba judetu giurgiu

    am o casa am o sora am si o mama am si un tata si am si frati si surari

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod