"Carnivale", sezon nou la Pro Cinema

30 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


Batalia dintre Bine si Rau pare sa fi atins momentul de apogeu in America anilor '30. Soarta omenirii se afla inca in cumpana, intre salvarea sa si apocalipsa si doar confruntarea finala intre doua personaje la fel de puternice poate sa o decida.

In cel de-al doilea sezon al serialului "Carnivale", difuzat in premiera de Pro Cinema din 31 octombrie, de la miezul noptii, telespectatorii il pot urmari pe Nick Stahl, actorul care interpreteaza rolul lui Ben Hawkins, prins intr-o actiune de care depinde insasi soarta omenirii.
Tinarul fugar este avertizat ca o catastrofa nucleara se va abate asupra Pamintului, daca nu va reusi sa il gaseasca si sa-l invinga pe fratele Justin, reprezentantul fortelor raului. Dar cel care cunoaste secretul enigmaticului Justin, este chiar tatal lui Ben, disparut cu multi ani in urma. Carnavalul il poarta pe Ben de-a lungul Americii si aduna pe linga el personaje incarcate de mister si detinatoare ale unor secrete care ar putea arunca pentru totdeauna Pamintul in umbra intunericului.

De cinci ori cistigator al premiului Emmy, "Carnivale" a fost regizat de Jack Bender, care a semnat si regia serialelor "Lost", "Clanul Soprano" si "Alias".
Alaturi de Nick Stahl in distributia serialului se afla si Michael J. Anderson ("Twin Peaks") si Clancy Brown ("Inchisoarea ingerilor").

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod