Carmen Negoiță, vacanță incredibilă în Venezia Nordului! A fost pețită de un căpitan de vas!

Carmen Negoiță a petrecut zile de neuitat în Belgia, alături de copiii săi, Ingrid și Harry, dar și de mama și de sora ei.

Cu toții au vizitat capiatala Bruxelles, dar și orașe mai mici de pe litoralul țării. Printre acestea și Bruge, superbul oraș medieval, supranumit Veneția Nordului întrucât se află întins pe numeroase canale de apă.

În Bruge, Carmen Negoiță a vizitat centrul orașul și s-a plimbat cu barca pe romanticele canale admirând casele superbe, grădinile înverzite și bisericile vechi de peste o mie de ani. Printre acestea, și celebra catedrală în care se află, conform legendei, câteva picături din sângele lui Iisus Hristos.
Pasiunea ei pentru modă s-a regăsit și în vestimentațiile pe care le-a purtat de-a lungul vacanței.

În fiecare zi Carmen a avut un outfit nou, accesorizat impecabil, care a atras de fiecare dată atenția celor din jur. Fashion bloggerul l-a impresionat și pe căpitanul vasului cu care a navgat pe apele orașului. Acesta i-a propus chiar să îi facă cunoștintă cu fiul lui, un barbat tânăr, chipeș, de profesie avocat.

„Mi s-a părut tare haios momentul. Mi-a spus că sunt deosebită și că îi place modul în care mă îmbrac și că ar vrea să îmi facă cunoștință cu fiul lui.
Eu am zâmbit politicos și i-am spus că îi mulțumesc pentru intenție, dar că nu sunt interesată momentan de a avea o relație. El a continuat să insiste arătându-mi, în timp ce navigam pe apă, câteva case frumoase din jur, care erau de vânzare, și unde ne-am putea muta împreună. Era un domn foarte haios, dar politicos în același timp. La finalul cursei cu vasul ne-am luat rămas bun și mi-a spus că abia așteaptă să revenim în Bruges, unde vom fi tot timpul bineveniți”, ne-a povestit Carmen Negoiță.

Cunoscuta fashionistă a colindat tot orașul admirând clădirile frumoase și grădinile pline de verdeață și de flori.

S-a plimbat, alături de familia ei, cu trăsura casă de cai, a vizitat muzeele din oraș, s-a urcat în cel mai înalt turn de unde să admire întreaga priveliște și, bineînțeles, a gustat din delicatesele de ciocolată realizate de localnici. „Este un loc de o frumusețe aparte. Este atât de special! Timpul parcă stă în loc, te umpli de bucurie și liniște interioară. Are un cu totul alt ritm și cred că oricine ajunge în Belgia ar trebui să îl viziteze. Este la doar o oră distanță de Bruxelles cu trenul sau cu mașina”, adaugă Carmen Negoiță.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod