Carmen Negoita, vacanta in Tenerife: aventuri pe marele vulcan, in satul piratilor si lectii de SUP

Carmen Negoita a petrecut o vacanta de neuitat in Tenerife, destinatie pe care a ales-o in primul rand pentru clima blanda din luna ianuarie, dar si pentru frumusetile naturale impresionante.

Pe insula din Oceanul Atlantic, Carmen a inchiriat o masina si a condus pe drumurile serpuitoare de pe marele vulcan Teide. Astfel a ajuns aproape de varful muntelui, de unde a admirat unul din cele mai frumoase apusuri de soare vazute pana atunci.

„Pe vulcanul Teide am descoperit un peisaj incredibil. Ai senzatia ca esti pe planeta marte, mai ales ca, la apus, solul devine si mai rosiatic.
Este o experienta uimitoare”, spune Carmen Negoita.

Fashion bloggerul a parcurs intreaga insula cu masina si a ajuns chiar si in satucul Masca, situat intre munti, locul unde se spune ca se adaposteau piratii de odinioara.

Vacanta in Tenerife, in perioada in care Romania se afla sub nametii de zapada, a reprezentat si ocazia de a profita de vremea calda si de a face plaja, dar si sporturi acvatice. Carmen a invatat astfel sa faca SUP (Stand Up Paddling), mai exact sa vasleasca, stand in picioare pe o placa ce pluteste pe apele linistite ale unei lagune.

“Am cunoscut un instructor roman, stabilit in Tenerife, care m-a invatat sa imi tin echilibrul pe placa si, cel mai important, sa imi inving teama de apa adanca si raul de mare respirand corect.
In Tenerife am facut si pentru a doua oara in viata mea surf. Sunt sporturi pe care imi doresc sa le aprofundez”, spune fashion bloggerul.

Carmen Negoita este unul din cei mai cunoscuti bloggeri de moda din Romania. In ultimii doi ani, a fost invitata sa participe la peste 20 de show-uri de la marile festivaluri de moda din New York, Londra, Paris, Milano si Barcelona. Carmen Negoita este, in acelasi timp, promotor al stilului de viata sanatos, in special prin alimentatie raw vegana.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod