Carmen Negoiță: trei ținute cu o fustă neagră

Carmen Negoiță vine din nou în sprijinul cititoarelor blogului său fashion și prezintă modalitatea prin care, folosind doar o fustă neagră, simplă, și un top negru, poți avea trei ținute diferite tip office, casual și cocktail.

Pentru ținuta casual, Carmen Negoiță recomandă ca fusta neagră să fie completată de o cămasă cadrilată, în mare vogă în acest sezon. Cămașa poate fi introdusă în fustă în partea din față și lăsată liberă în partea din spate. Ținuta casual poate fi acesorizată cu pantofi Oxford roșii ce fac balansul perfect între masculin și feminin, optim pentru acest tip de ținută, și o geantă tip messenger, practică și perfectă.

Printru orele petrecute la birou, ținuta office trebuie să respecte o croială mai rigidă pentru a da o notă de seriozitate.

În acest sens, rochia neagră și topul negru sunt completate de o jachetă cambrată, cu lunii simple, și accesorizată cu botine cu toc mediu, eșarfă și geantă.

Pentru o ținută de seară tip cocktail, Carmen Negoiță a eliminat trei elemente din ținuta office, mai exact sacoul, eșarfa și botinele, și le-a înlocuit cu pantofi roșii cu platoformă, care alungesc silueta și o geantă plic colorată ce vine în completarea liniei cromatice.



Pentru a exemplifica și mai bine sfaturile stilistice, Carmen Negoiță a înregistrat un tutorial video, primul din vitoarea serie pe care o va publica pe contul ei de Facebook.



Fashionista obișnuiește ca, pe lângă editorialele pe care le realizează pentru blogul ei personal, www.carmennegoita.com, să le sfaturi stilistice utile tinerelor pasionate de modă. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod