Carmen Negoiță și Jorge au alergat la maraton pentru a ajuta sportivii paralimpici români să ajungă la Olimpiada de la Rio

Carmen Negoiță și Jorge au alergat la proba ștafetă, în cadrul maratonului DHL Ștafeta Carpaților, ce a avut ca scop sprijinirea sportivii paralimpici români în a ajunge la Olimpiada de la Rio de anul viitor.

Carmen și Jorge au alergat câte șapte kilometri alături de vedete precum Cristian Chivu, Carmen Brumă, Doru Todoruț și Monica Roșu. Startul a fost dat la Predeal, traseul incluzând Pârâul Rece, Râșnov și, la final, Poiana Brașov, înălțimea de la start fiind de 1021 de metri, iar cea de sfârșit de 800 de metri.

Carmen Negoiță și Jorge s-au pregătit intens înainte de această competiție, alergând în București în parc sau pe stadion. “La maraton, efortul a fost mult mai mare deoarece traseul era oscilant, nu uniform precum în oraș.

A fost însă o experiență de neuitat și m-am bucurat să văd atât de mulți oameni făcând sport, prețuind sănătatea și ajutându-i astfel, prin taxa de participare, pe cei mai puțin răsfățați de destin. Sunt bucuroasă că am fost parte din acest eveniment”, declară Carmen Negoiță.

Sunt bucuros și fericit de cei 7 kilometri pe care i-am alergat pentru a-i ajuta pe sportivii paralimpici români să ajungă la Olimpiada de la Rio din 2016. Vă urez mult succes, dragilor, la Olimpiadă.

Sunt mândru de voi!”, spune Jorge.

În acest an, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor va dona toate fondurile strânse Comitetului Național Paralimpic pentru a susține drumul sportivilor paralimpici români către Rio, unde se va desfășura Olimpiada din 2016.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod