Carmen Negoiță și-a schimbat din nou look-ul!

Carmen Negoiță și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look. Fashion bloggerul a apelat la serviciile unui hairstylist pentru a adopta o nouă nuanță a părului, vopsindu-se gri-argintiu.

Carmen ține astfel pasul cu tendințele de culoare ale anului 2016, renunțând la nuanțele de șaten și ciocolatiu și alegând o culoare în vogă și printre vedetele de la Hollywood.

Îmi place să experimentez nu doar în privința hainelor și a accesoriilor. Odată la câteva luni îmi schimb ba nuanța părului, ba tunsoarea. Am avut de ceva timp în minte ideea de a mă tunde scurt și iată că am făcut și acest lucru. După ce m-am jucat cu șuvițe ciocolatii și blonde o lungă perioadă, am luat decizia de a merge mai departe și a mă vopsi gri-argintiu.

Este o nuanță cool, care mi se potrivește foarte bine”, declară Carmen Negoiță.

Carmen Negoiță a recurs, în ultimii doi ani an la mai multe schimbări de look, în ton cu trendurile momentului sau în raport cu proiectele de modă pe care le-a derulat pe blogul ei. A optat pentru nuanțe ale părului precum negru, castaniu, șaten, roșcat, ciocolatiu și blond, iar ca tunsori, a purtat părul lung, tip bob, breton, drept sau buclat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod