Carmen Negoita, seducatoare intr-o rochie Pronovias la Balul Venetian. Silueta ei, rezultatul a 10 ore de fitness saptamanal

Carmen Negoita a avut aseara o aparitie de neuitat la Balul Venetian, eveniment organizat de revista OK!. Fashionista, renumita pentru atentia pe care o acorda vestimentatiei si accesoriilor pentru fiecare aparitie publica, a optat de aceasta data pentru un look glamour, purtand o superba rochie de Red Carpet, Pronovias.
Creatia are croi tip sirena, este realizata din tulle gri si prezinta aplicatii de paiete in linii ce accentueaza silueta.

Carmen Negoita si-a facut aparitia la evenimentul tematic purtand pe umeri o capa de blana si ascunzandu-si chipul dupa o masca venetiana argintie.

Rochia Pronovias i-a evidentiat in mod ideal silueta impecabila, rezultatul a peste 10 ore de antrenament saptamanal.

“Merg de cinci ori pe saptamana la sala si de fiecare data petrec doua ore in care fac cardio, aparate si functional training, antrenament cu greutatea propriului corp.
Sunt o fire foarte activa si nu pot rezista fara sa fac sport”
, declara Carmen Negoita.

Alegerea vestimentara pentru Balul Venetian nu este intamplatoare. Carmen Negoita a participat recent la evenimentul aniversar Pronovias, ocazie cu care a descoperit rochiile lansate de cunoscutul brand spaniol, renumit pana acum cativa ani doar pentru rochiile de mireasa create.

Vedeta se alatura astfel altor persoane publice care au purtat rochii Pronovias, printre acestea Andreea Marin, Simona Gherghe, Simona Patruleasa, Anca Serea, Anca Lungu, Ellie White.

Cunoscuta fashion blogerita a punctat o serie de aparitii vestimentare de neuitat la cele mai recente evenimente mondene la care a fost invitata.

Pasionatele de moda o pot urmari pe blogul personal, www.carmennegoita.com, in pictoriale tematice si pot afla cu aceasta ocazie atat secrete de stil cat si recomandari stilistice de sezon. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod