Carmen Negoita, febra musculara si vanatai dureroase dupa primele ore de snowboard

Carmen Negoita a luat in weekend primele lectii de snowboard, alaturi de cei doi copii ai sai, Ingrid si Harry. Cunoscutul fashion blogger a invatat cum sa isi mentina echilibrul pe placa de snoboard si sa coboare pana la baza partiei, insa efortul depus si cazaturile suferite i-au declansat o febra musculara dureroasa si multe vanatai.
“Am fost la Poiana Brasov, unde am luat primele lectii de snowboard alaturi de Ingrid si Harry. Am avut un instructor care ne-a invatat cum sa ne mentinem echilibrul si cum sa parcurgem partia pana la baza. A fost foarte solicitant. Eu stiu sa schiez, insa la snoboard efortul este mai mare pentru ca ai picioarele fixate in placa. Am si luat destule cazaturi, asa ca m-am cam umplut de vanatai. Insa asa e aproape la orice sport la inceput. Am urcat de atatea ori partia, incat cred ca am ars peste 2500 de calorii.
M-am ales cu o febra musculara ingrozitoare. O sa mai luam lectii. Probabil weekend-ul viitor. Trebuie sa invat sa fac virajul”
, declara Carmen Negoia.

Pasiunea pentru sport a fashion blogger-ului dateaza de ani buni. Carmen a activat in industria sportului, a luat parte la conventii internationale, iar in prezent, pe langa pasiunea pentru moda, este foarte activa, mergand la sala frecvent si are un regim de viata sanatos, mancand raw-vegan in proportie de 70%. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod