Carmen Negoita, fashionista si in vacanta! Iata cum s-a imbracat in Panama!

Carmen Negoita dovedeste ca este atenta la modul in care se imbraci nu doar in aparitiile sale publice din Romania sau de la festivalurile de moda de peste hotare, ci si in vacanta. Desi ar fi putut sa petreaca timpul doar in costum de baie sau in pantaloni scurti, maiou si slapi, fashion bloggerul a avut grija sa aleaga haine in tendinte, pe care le-a accesorizat in mod surprinzator.
Astfel se face ca pe plaja Gorgona, una din cele mai apreciate din America Centrala, a purtat o palarie de baie cu boruri largi ori turban si salopeta alba, iar in parcul botanic Finca Dracula a ales sa poarte turban, cardigan lung, sort de jeans si botine negre, in tendinte.

Nici la deplasarea cu iahtul de la o insula la alta Carmen nu s-a rezumat la un outfit simplu si anost. A ales sa poarte un turban auriu, asemanator cu cel pe care l-a avut, de altfel, si la saptamana modei de la Paris, anul trecut.

In Bocas del Toro, un adevarat paradis exotic, romanca i-a impresionat pe localnici cu alegerile sale vestimentare.
A purtat pantaloni scurti cu printuri florale, camasa galbena si o esarfa de efect , rosie cu buline galbene, ori, cu alta ocazie, o rochie alba, lejera, pana in pamant, stransa in talie si o alta esarfa rosie, transformata in turban.

Carmen Negoita este pasionata de accesorii si i-a invatat, in urma cu ceva timp, pe cititorii blogului sau, cum pot transforma un tricou intr-o esarfa de efect.

“Taiati tricoul sub decolteu. Apoi, pe orizontal, franjuratil. Alungiti apoi, cu mana, fiecare fasie pana obtineti lungimea dorita.
Se formeaza astfel lanturi inchise pe care le puteti purta ca esarfa in jurul gatului. Puteti accesoriza esarfa, spre exemplu, cu o insigna, un martisor, o floare sau un fluture. Intotdeauna lucrurile realizate manual au un farmec aparte si pot reprezenta si cadoul ideal pentru cei dragi”
, a scris Carmen pe blogul sau.

Cititorii blogului www.carmennegoita.com sunt permanent la curent atat cu noile trenduri in moda, cat si cu posibilitatile ingenioase de a-si confectiona singuri piese vestimetare si accesorii.

In ultimii doi ani, Carmen Negoita a realizat peste 150 de pictoriale pentru blogul sau, pentru calendarul oficial al fashion bloggerilor din Romania sau pentru branduri internationale.

In aceeasi perioada, Carmen Negoita a fost invitata la New York Fashion Week, Barcelona Fashion Week si London Fashion Week, fiind intervievata si fotografiata pentru publicatii internationale precum Vogue,  Washington Post, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Daily Mail sau Associated Press. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod