Carmen Negoita a plecat cu 70 de kg de bagaje la London Fashion Week

Dupa New York Fashion Week si Barcelona Fashion Week, Carmen Negoita a devenit singurul fashion blogger din Romania invitat la peste 10 show-uri de moda in cadrul renumitului festival de moda London Fashion Week.
Fashionista va participa in perioada urmatoare inclusiv la petrecerea de deschidere a evenimentului organizata in scop caritabil pentru ajutorarea copiilor defavorizati.

Fiecare prezentare de moda va presupune o noua vestimentatie completa. In plus, pe strazile Londrei Carmen, va realiza cateva sedinte foto speciale ce vor fi publicate pe blogul sau www.carmennegoita.com. Astfel se face ca pentru cele opt zile petrecute in Marea Britanie, fashionista a plecat cu trei valize ticsite cu haine de firma, palarii, turbane, pantofi si cizme, cantarind in total peste 70 de kilograme.

“De fiecare data cand plec in alta tara sunt tentata sa iau cat mai multe haine in bagaje pentru ca orice piesa vestimentara mi se pare buna pentru a face un outfit.
Din acest motiv, casa mea este ravasita cu cateva zile inainte de plecare.  Ma pregatesc acum sa descoper o noua capitala a modei in perioada ei cea mai frumoasa, a festivalului de moda.  Am intins toate lucrurile pe podea, pe capanea, pe pat, pentru a le observa mai bine, ma schimb de nu stiu cate ori pana reusesc sa gasesc combinatia fericita. Rezultatul il veti vedea pe paginile mele de Facebook si Instagram unde voi posta fotografii in timp real de la Londra”
, declara Carmen Negoita.

Carmen Negoita a participat luna trecuta la Barcelona Fashion Week, unde i-a cunoscut, printre altii si pe Irina Shayk, Andres Velencoso si designerul Custo Dalmau, caruia i-a si luat un interviu.

Anul trecut, la New York Fashion Week a atras atentia cu tinutele vestimentare de senzatie si, in mod special cu o palarie tip arlechin, realizata de designerul roman Gabriela Dumitran.

In metropola americana Carmen Negoita a realizat mai multe pictoriale de moda printre care si unul destinat brandului american Be&D, designerul american Steve Dumain propunandu-i sa devina imaginea noii colectii de accesorii.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod