Carmen Negoita a lansat licoarea magica impotriva racelilor de sezon

Adepta si promotor al stilului de viata raw vegan, Carmen Negoita a conceput si a lansat un suc natural ce are proprietati spectaculoase de intarire a sistemului imunitar.

Cunoscutul fashion blogger roman a numit licoarea „shot de imunizare”, ideala a fi consumata in acest sezon in care virozele sunt la ordinea zilei.

Bautura naturala realizata la restaurantul ei raw vegan, Rawyal, este compusa din suc de catina (ce contine o mare cantitate de vitamina C), ghimbir, miere, lamaie si polen.

“Se poate bea un pahar de 30 de ml pe in fiecare zi.
Personal, am preparat pentru acasa o varianta mai concentrata, din care le du copiilor mei sa ia cate o lingurita in fiecare dimineata”, declara Carmen Negoita.

Carmen Negoita este unul din cei mai cunoscuti fashion bloggeri din Romania si un promotor al stilului de viata sanatos prin intermediul alimentatiei raw vegane. Carmen sustine, atat singura, cat si alaturi de specialisti in nutritie, seminarii si workshop-uri prin care ii invata pe cei participanti cum sa aiba o viata mai sanatoasa prin alimentatie corecta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod