Carmen Iohannis a purtat o ținută din Shantung de mătase roz, creată de Alexandru Ciucu

Carmen Iohannis a purtat o nouă ținută vestimentară realizată de designerul Alexandru Ciucu.

La recepția delegației Portugaliei la București, Prima Doamnă a României a optat pentru un deux-piece realizat din Shantung de mătase roz nude cu revere, refileți și nasturi din Shantung de culoare vernil.
Alexandru Ciucu a creat un sacou cambrat la un rând, cu patru nasturi, revere scurte și în ușor contrast. Mânecile trei sferturi cu manșete suflecate au oferit o notă dinamică ținutei.

Fusta creată de designer este simplă, clasică, iar cromatica a fost aleasă în ton cu anotimpul estival.

Carmen Iohannis, alături de Președintele României, Klaus Iohannis, a primit ieri la București pe Președintele Portugaliei, Anibal Cavaco Silva, și soția acestuia, Maria.

Colaborarea dintre Alexandru Ciucu și Carmen Iohannis datează deja de câteva luni. Prima Doamnă a purtat ținute realizate de designerul român la ceremonia de primire a Președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Cotroceni, la recepția de la Roma oferită de Președintele Italiei, Sergio Mattarella, apoi în cadrul vizitei de la Vatican, precum și la lansarea cărții Primul Pas, semnată Klaus Iohannis.

În același timp, Președintele României, Klaus Iohannis, poartă costume Alexandru Ciucu în cadrul vizitelor oficiale.

Designerul român îi creează președintelui ales vestimentații pe măsură, în atelierul său din București, pe baza tehnicii de croire moștenită din generație în generație, respectând tendințele actuale și folosind materiale de cea mai bună calitate.

Credit foto: Dragoș Asaftei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod