Carmen Brumă: Vacanțele scurte şi dese ajută silueta

Vedeta TV crede că menținerea siluetei depinde și de durata concediului, relatează ziarul Cancan. Cu cât vacanța e mai lungă, cu atât suntem mai predispuşi să acumulăm câteva kilograme, spune Carmen Brumă.

Vedeta TV crede că menținerea siluetei depinde și de durata concediului, relatează ziarul Cancan. Cu cât vacanța e mai lungă, cu atât suntem mai predispuşi să acumulăm câteva kilograme, spune Carmen Brumă.

"E bine să fim în vacanţe scurte şi dese. Cred că asta este formula ideală. O vacanţă de o lună de zile predispune la îngrăşare. Dar cred că în general, în vacanţă, fiecare dintre noi - indiferent de felul în care alege să se alimenteze - are nevoie de o perioadă pe care să o perceapă ca fiind fără restricţii.

Este sănătos, e omenesc, e indicat. Aşa că vacanţa nu este cea mai bună ocazie pentru a încerca să îţi corectezi comportamentul alimentar sau să-i faci diverse ajustări", a explicat Carmen Brumă la Realitatea TV.

Vedeta a explicat că în concediu, putem să adoptăm o anumită conduită alimentară pentru a trece de această perioadă fără kilograme în plus. "Ai putea face, de exemplu, câteva lucruri simple: să încerci să concentrezi alimentele periculoase pentru siluetă în prima parte a zilei, atunci când randamentul metabolismului este maxim; poţi să foloseşti orice prilej pentru a face mişcare.
Dacă eşti la mare şi îţi place să alergi, poţi să alergi pe malul mării. Dacă nu îţi place să alergi, poţi să te plimbi într-un ritm mai alert pe malul mării. Dacă îţi place apa, poţi să înoţi. Dacă nu ştii să înoţi poţi să încerci să alergi într-un ritm alert prin apă, cu condiţia ca apa să fie până la nivelul genunchilor sau chiar mai sus. Este un antrenament foarte eficient pentru tot corpul"
, a descris Carmen Brumă lista activităţilor pe care le putem face în vacanţă pentru a ne menţine tonusul muscular.

Foto: Mediafa

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod