Carmen Brumă şi "Vasilică 2014" au plecat acasă. Vedeta i-a dezvăluit numele!

Vedeta şi băieţelul ei au ieşit luni la prânz din spital. Carmen Brumă a explicat, într-un interviu pentru Antena Stars, care au fost motivele pentru care a rămas mai multe zile în spital după naştere.

"Am stat mai mult în spital din cauza că Vasilică 2014 a făcut un soi de icter, dar nu e nimic neobişnuit, e ceva tipic copiilor. În al doilea rând, am stat pentru că am vrut să învăţ să îl îngrijesc", a explicat Carmen Brumă.

Iubita lui Mircea Badea a dezvăluit şi numele pe care îl va purta băiețelul care, înainte de a se naşte, a fost poreclit de părinţii săi "Vasilică 2014".

"Seamănă cu taică-su, iar de la mine are grupa sanguină. I-am ales şi un nou nume, Vlad Badea Brumă. Am avut nevoie să completăm un certificat constatator în maternitate, şi a trebuit să renunţăm la <<Vasilică 2014>>. Ulterior, numele va mai putea suferi modificări", a mai spus ea.

 

Foto: wowbiz.ro

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod