Carmen Brumă, reguli clare pentru sărbători fără kilograme în plus

Vedeta explică ce trebuie să faci pentru ca după Crăciun și Revelion să nu iei în greutate.

Regulile ei sunt simple și pot fi respectate fără un efort deosebit:

Mişcarea zilnică este singura soluţie care funcţionează dacă vrei să mănânci orice şi să nu te îngraşiCarmen Brumă
"1. Sarmalele se mănâncă până în ora 15 şi nu conţin orez, cartof, quinoa, ci doar carne, morcov, păstârnac, ou, foaie de varză. Se asociază cu murături, nu cu pâine. Dacă vă plac sarmalele grase, gătite cu slănină, atunci când le încălziţi, faceţi-o într-un vas separat în care puneti 2-3 căni de apă, astfel încât toată grăsimea care iese din ele să rămână în cratiţă.
Nu uitaţi de ardeiul iute care are proprietatea de a creşte arderile 2-3 ore după masă, prin urmare consumaţi-l fără reţinere. Dacă sarmalele pe care le-aţi consumat au fost foarte grase, puteţi să beţi după masă o cană cu ceai verde fierbinte, neîndulcit. Conţine antioxidanţi, care împiedică formarea radicalilor liberi şi are un uşor efect diuretic şi laxativ.
2. Alcoolul în exces, pe lângă alte neplăceri, poate aduce 2-3 kg în plus chiar dacă nu mănânci nimic. 2 pahare de vin pe zi de câteva ori în această perioadă nu sunt periculoase.
3.
Băuturile alcoolice aperitive irită mucoasa gastrică şi creează o poftă de mâncare anormală care permite consumul unor cantităţi enorme de alimente. Aşa că le trecem la capitolul "excluderi"

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 16 Dec 2014, 16:19
    bravo!

    F bune sfaturi.Ignorati indemnurile mamei care s-a intrecut pe ea insasi in tot felul de bunatati... Nu cumva sa chemati musafiri la masa,ca veti face mereu ceaiuri verzi si se vor acri cu muraturi,sau ,Doamne fereste ! va trebui sa ciuguliti si voi cate ceva intre 2 alergari (daca stau cateva ore) In orice caz,e bine sa aveti sarmale cu ou,friptura de soya si un cozonac din faina de orz,cu seminte de mei si de canepa,netratat termic !

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod