Carmen Brumă: "Nu mi-am dorit niciodată copii!"

Deși este o mămică fericită, după venirea pe lume a băiețelului ei, Vlad, vedeta crede că o femeie nu trebuie să se simtă obligată să aibă copii.

Nu orice femeie trebuie să devină mamă, iar tagma celor care se cred superioare doar pentru că au născut şi crescut copii mă irităCarmen Brumă
În cartea "Jurnal de sarcină", pe care a lansat-o recent, Carmen scrie că are un copil nu pentru că şi-a dorit, ci din alt motiv, relatează Libertatea.

"Nu mi-am dorit niciodată copii! Am zis să încep în forţă ca să ştiţi la ce să nu vă aşteptaţi: clişee siropoase despre cea mai frumoasă perioadă a vieţii, diminutive care fac greţurile sarcinii să pălească gen <<burtică, mămică, supică>>, texte despre fericirea supremă care nu se regăseşte în altă parte decât în procreare, îndemnuri agresive la împlinirea absolută care e musai xeroxată şi pătată de pireu de morcovi.
Nu cred că există o reţetă universal-valabilă a fericirii"
, a scris iubita lui Mircea Badea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Septembrie 2014
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 22 Sep 2014, 09:01
    incalificabil

    Eu stiu ca,copiii se fac din dragoste,ti-i doresti ,ii astepti,ii primesti cu dragoste in viata ta,te dedici lor in primul rand,(nu siluetei sau audientei,ratingului sau banilor) Una e sa spui ca nu trebuie sa fii mama obligatoriu ca sa fii femeie respectata etc,,si alta sa marturisesti asa brutal ca nu ti-ai dorit copilul ! Si atunci, dece l-ai facut ? sa nu pacatuiesti? sau de frica interventiei? sau la presiunea mamei?! Cum va fi sa afle asta,cand va creste? NEBUNIE... Cristina apreciaza sinceritatea...ok,si ea si Badea sunt brutal de sinceri,el chiar pana la mitocanie...

    1
    0

  • Cristina pe 20 Sep 2014, 15:47
    aici imi place sinceritatea ei

    observ foarte putine persoane care spun lucruri sincere si aici sunt de acord cu ea "Nu orice femeie trebuie să devină mamă". nu trebuie sa facem pt ca trebuie ci pt. ca simtim :) traim intr-o societate dezechilibrata moral, de slinosi si falsi, iar putini au curaj sa spuna astfel de realitati!

    2
    1

  • bob pe 18 Sep 2014, 08:08
    vai de capul ei...

    ...in primul rand pt ca a depersonalizat-o Badea (asta,DACA a avut personalitate,ceea ce e indoielnic,pt ca n-ar fi admis el asa ceva!)Cuvintele cartii cu care e musai sa fericeasca natiunea sunt parca "scuipate" de el,aceeasi batjocura fata de semeni...Ce mai zice?"motive greu de explicat in cuvinte"...si anume,f simplu de fapt,-ca sa nu regrete mai tarziu-Nu e o motivatie de lauda,insa am mai auzit-o.. Parerea mea : daca nu dorea,chiar nu facea ! L-a imbrobodit pe Badea....

    2
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod