Carmen Brumă: Cum să nu te îngraşi de Sărbători

Aflată la jumătatea sarcinii, iubita lui Mircea Badea reușește să-și păstreze silueta de invidiat. Adeptă a unui regim de viaţă sănătos, ea dezvăluie câteva soluții simple pentru a evita kilogramele în plus în această perioadă plină de tentații culinare.
"Când încălziți sarmalele faceţi-o într-un vas separat în care puneţi 2-3 căni de apă, astfel încât toată grăsimea care iese din ele să rămână în cratiţă. Nu uitaţi de ardeiul iute care are proprietatea de a creşte arderile 2-3 ore după masă, prin urmare consumaţi-l fără reţineri. O sarma din carne de porc gătită cu slănină poate ajunge la 250-300 de calorii, iar una din carne de pui sau curcan cu foarte puţin orez are aproximativ 100-150 calorii. Dacă sarmalele pe care le-aţi consumat au fost foarte grase, puteţi să beţi după masă o cană cu ceai verde fierbinte.
Conţine antioxidanţi, care împiedică formarea radicalilor liberi, şi are un uşor efect diuretic şi laxativ"
, a scris vedeta TV pe pagina ei de Facebook.

"Nu uitaţi că alcoolul în exces, pe lângă alte neplăceri, vă poate aduce 2-3 kg în plus dacă nu mâncaţi nimic. Punem şi mâncarea la socoteală, iar tragedia devine totală... Băuturile alcoolice aperitive irită mucoasa gastrică şi vă creează o poftă de mâncare anormală care permite consumul unor cantităţi enorme de alimente", a adăugat ea.

"Mişcarea zilnică este singură soluţie pe care o aveţi dacă vreţi să mâncaţi orice şi să nu va îngrăşaţi.
Mersul la cumpărături nu trebuie trecut la capitolul mișcare, ci la capitolul pericol dacă mă gândesc la ispitele frumos ambalate de pe rafturi. Tocmai de aceea ar trebui să plecaţi la supermarket cu burtă plină, altfel veţi fi tentaţi să puneţi în coş o mulţime de lucruri interzise"
, a mai scris vedeta.

Carmen Brumă le recomandă admiratoarelor sale să nu evite centimetrul în această perioadă, pentru a observa rapid "derapajele" de greutate: "Un alt aliat al vostru în această perioadă este centimetrul.
Măsuraţi-vă o dată la 3-4 zile pe stomacul gol şi <<luaţi măsuri>> dacă e cazul."


"Nu consumaţi fructe pe lângă dulciurile tradiţionale, ci ÎN LOC DE acestea. Dacă mâncaţi cozonac sau prăjituri, renunţaţi la fructe. Singură excepţie e ananasul crud care intensifică arderile şi ajută digestia. CRĂCIUN FERICIT!", a încheiat Carmen Brumă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod