Carmen Brumă: Ce să faci ca să nu te îngraşi de Paşte

Carmen Brumă are un set de reguli de la care nu se abate, iar rezultatele sunt vizibile


Vedeta prezintă în continuare câteva reguli care te ajută să eviţi surplusul de greutate:
"Alcoolul în exces, pe lângă alte neplăceri, vă poate aduce 2-3 kg în plus dacă nu mâncaţi nimic.
Băuturile alcoolice aperitive irită mucoasa gastrică şi va creează o poftă de mâncare anormală care permite consumul unor cantităţi enorme de alimente. Punem şi mâncarea la socoteală şi uite aşa pantalonii preferaţi nu se mai închid cu uşurinţă…
Plecaţi întotdeauna la cumpărături cu burta plină, altfel veţi fi tentaţi să puneţi în coş o mulţime de alimente care îngraşă.
Nu consumaţi fructe proaspete sau uscate şi oleaginoase (caju, migdale, alune, arahide etc) pe lângă dulciurile tradiţionale ci ÎN LOC DE acestea.

Mâncaţi zilnic 2 linguriţe de seminţe de cânepă pentru raportul ideal de omega 3/ omega 6 şi aportul de fibre.  Dacă mâncaţi cozonac sau prăjituri renunţaţi la fructe. Singură excepţie e ananasul crud care intensifică arderile şi ajută digestia.
Mişcarea zilnică este singură soluţie pe care o aveţi dacă vreţi să mâncaţi orice şi să nu va îngrăşaţi. Profitaţi de orice ocazie pentru a face mişcare, jucaţi volei, fotbal, mergeţi cu bicicletă, alergaţi şi alegeţi orice formă de distracţie care presupune mişcare.
Un alt sfat util pentru a ţine departe kilogramele este să nu mergeţi la culcare înainte de a face o plimbare în aer liber de minimum 30-40 de minute."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Aprilie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 6 Apr 2015, 16:23
    care "vedeta" ?!

    Aceasta -inca-domnisoara nu e vedeta. Si,intr-adevar,toate ideile ei minunate lasati-le pe blogul ei,sa le caute cine vrea.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod