Carla’s Dreams lansează melodia "Aripile"

La numai trei săptămâni după ce au lansat videoclipul "Sub pielea mea", care a făcut senzaţie pe YouTube, trupa Carla's Dreams lansează încă o piesă.
“Aripile” a fost compusă de Carla’s Dreams, produsă de Alex Cotoi şi lansată împreună cu Global Records.



Videoclipul a fost filmat în Chişinău, regizat de Roman Burlaca de la BR Films şi DoP George Secrieru, aceeaşi echipă creativă alături de care Carla’s Dreams au lucrat pentru videoclipurile “Te rog” şi controversatul “Sub pielea mea”, devenit viral pe YouTube.

Ei sunt cei care semnează şi ultimele două videoclipuri lansate de Nicoleta Nucă – “Liniştea” şi “Inima mea”.

Se poate spune că 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams.
Cel mai vizionat video de pe YouTube în România este “Cum ne noi” (37 de milioane de vizualizări), colaborarea artiştilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio şi TV în România. În plus, tot ei au compus piesa “Da, mamă”, interpretată de Delia care are 30 de milioane de vizualizări. De asemenea, cel mai recent single al lor, “Te rog”, a fost viral pe Internet, imediat ce s-a lansat şi a fost locul 1 pe radio şi TV în România. 

Nonconformiştii artişti susţin concerte sold out atât în România, cât şi în Republica Moldova şi pregătesc lansarea celui de-al doilea album în acest an.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod