Carl Philip al Suediei și prințesa Sofia au un băieţel

Prințesa Sofia a Suediei, soția lui Carl Philip, al treilea în ordinea succesiunii la tronul regatului scandinav, a născut marți seară, la Stockholm, primul copil al cuplului, un băiat, relatează agenţiile AFP și DPA, citate de Agerpres.

"Prințesa Sofia a născut un copil sănătos la 19 aprilie, la ora 18.25 (16.25 GMT) la spitalul din Danderyd", a anunțat casa regală.

"Mama și copilul se simt bine", se mai menționează în comunicat. Nou-născutul este al cincilea nepot al cuplului regal din Suedia.

Carl Philip a declarat apoi, în cadrul unei conferință de presă, că nou-născutul, de sex masculin, are o greutate de 3,6 kg și măsoară 49 de centimetri.

"Pentru soția mea și pentru mine, este o zi mare, plină de emoție", a spus prințul, exprimându-și apoi "admirația pentru ceea ce îndură femeile" în maternitate.

Sofia Hellqvist, de 31 de ani, a pozat cu sânii goi la vârsta de 20 de ani cu un şarpe boa constrictor pentru o revistă masculină, imagini pe care presa suedeză le-a publicat atunci când a fost anunțată logodna cuplului, în iunie 2014.
Ea și-a atins momentul de glorie în 2005, când a participat la reality-show-ul "Paradise Hotel", notează Agerpres.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod