Cargo - "XII", un album de aur

Facebook Twitter Comenteaza
Cargo -

Trupa Cargo a primit zilele trecute, in cadrul emisiunii "Happy Hour" de la Pro Tv, "Discul de Aur" pentru performantele obtinute in urma vanzarii a peste 10.000 de unitati ale albumului "XII".

Cei cinci rockeri ai legendarei trupe Cargo au primit trofeul pentru albumul "XII", cel de-al noualea material discografic, album ce sarbatoreste 22 de ani de cariera Cargo. Materialul este un dublu CD multimedia care, pe langa cele 22 piese, cuprinde si doua variante de videoclip pentru piesa "Ca o stea", precum si o galerie foto cu cei cinci membri ai trupei.
"XII" este un "Best of" ce cuprinde piese din intreaga cariera a trupei, reorchestrate si reinregistrate in intregime, astfel ca toti cei care vor asculta albumul vor putea auzi melodiile care i-au insotit de-a lungul anilor, intr-o versiune moderna, dar cu acelasi stil specific Cargo.

"Baga-ti mintile in cap", "Ploaia", "Nu mai am tigari", "Spiritus sanctus", "Povestiri din gara" sau "Ziua vrajitoarelor" sunt doar cateva dintre melodiile incluse pe acest album.
Prima piesa de pe albumul multimedia cu dublu CD este "Aproape de voi", o melodie interpretata de public si acompaniata de membrii Cargo, piesa ce a fost aleasa special de rockeri in semn de respect pentru toti fanii legendarei trupe rock.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod