Caravana “Românii au talent” începe în octombrie căutarea celui mai talentat român!

Echipa “Românii au talent” dă startul căutărilor următorului erou naţional! Cel mai urmărit show de divertisment, care a atins audienţe record în istoria măsurată a televiziunii, porneşte la începutul lunii octombrie caravana pentru găsirea celui mai talentat român. Printre oraşele care urmează să fie vizitate sunt Galaţi, Braşov, Cluj, Craiova, Chişinău şi Iaşi.
Dezinvoltură, curaj şi încredere sunt cuvintele cheie care trebuie să îi reprezinte pe toţi cei care aleg ca anul acesta să se prezinte la preselecţii, iar talentul le va fi răsplătit prin împlinirea visurilor şi începutul drumului lor către celebritate.

Pavel Bartoş şi Smiley vor fi gazdele care dau savoare show-ului şi în sezonul 5 difuzat din primăvara anului viitor, la Pro TV.

“Aştept să fie sezonul talentelor atât de diverse şi uimitoare, pe care nu ni le vom explica de acum în 50 de ani. Mă aştept să fim surprinşi de diversitate.”, a declarat Pavel Bartoş
“Românii au talent este clar show-ul care uimeşte o ţară întreagă şi scoate la iveală talente veritabile.
Sunt încrezător că cel de-al cincilea sezon va însemna spectacol, distracţie şi neprevăzut. În curând vom porni prin ţară şi cred cu tărie că vom găsi ceea ce căutam, talente care să ne lase muţi de uimire şi cu care să ne mândrim.”, a completat Smiley.
Cei care au un talent pe care doresc să îl arate in faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile “Românii au talent” şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, şi astfel poate deveni noul “Vânător de talente” şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

După ce timp de patru sezoane a ţinut milioane de români în faţa televizoarelor, competiţia talentelor continuă.
Ediția a cincea “Romanii au talent” invită participanţii să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei prezente în mai multe oraşe din România. Până atunci, românii care au încredere că pot cuceri juriul şi întreaga ţară se pot înscrie pe site-ul oficial al showului – romaniiautalent.protv.ro.

Fii eroul nostru! este mesajul cu care Pro TV îi cheamă pe români la preselecţiile celui mai tare show de divertisment şi le dă ocazia să dovedească pe scena talentului că românii au cu ce să se mândrească.


Lansat în luna decembrie a anului 1995, canalul PRO TV, parte a grupului internaţional de media şi divertisment CME, este lider de audienţă pe piaţa de televiziune din România.
Având ca public ţintă adulţii cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din zone urbane, PRO TV are o grilă de programe variată, care include filme şi seriale internaţionale de top, precum şi o diversitate de producţii locale – ştiri, show-uri de divertisment şi programe de ficţiune. Principalele programe ale postului – Ştirile PRO TV; România, te iubesc; Românii au talent; Vocea României; Masterchef; Las fierbinţi – conduc detaşat în preferinţele românilor, fapt confirmat de audienţele generale din 2013. Tot în 2013, PRO TV a fost desemnat, pentru al IX-lea an consecutiv, canalul de televiziune în care românii au cea mai mare încredere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod