Caravana New Kopel a fost mesagerul Iepuraşului de Paşte pentru 150 de copii şi adulţi instituţionalizaţi din judeţul Argeş

Mai mult de 150 de copii şi adulţi din patru Centre comunitare de servicii, aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Argeş ( DGASPC) au fost vizitaţi de Iepuraşul de Paşte, cu câteza zile înaintea Sfintelor Sărbători Pascale.
O caravană  formată din patru maşini cu însemnele grupului New Kopel  a ajuns marţi, 07 aprilie, la Câmpulung Muscel unde, în trei Centre de servicii comunitare, cresc sau îşi desfăşoară activitatea 104 copii şi adulţi cu dizabilităţi sau aflaţi în dificultate . Din echipa  de voluntari New Kopel au făcut parte şi Hezi Shayb, CEO-ul Grupului în România alături de fiul său,  Lidor Shayb, venit special în permisie din Israel pentru acţiunea de voluntariat.

 Cu braţele încărcate de cadouri - dulciuri, jucării şi hăinuţe personalizate în funcţie de vârstă şi sex, voluntarii New Kopel, parte a Shlomo Group, unul dintre cele mai puternice holdinguri din Israel, s-au transformat în mesagerii Iepuraşului de Paşte.
Cei 58 de copii instituţionalizaţi din Complexul de servicii pentru copilul în dificultate Câmpulung Muscel i-au întâmpinat cu aplauze pe voluntarii grupului automotive. Micuţii, cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani şi-au impresionat, la rândul lor, musafirii cu cadouri specifice Paştelui, lucrate manual în atelierele centrului, sub coordonarea profesorilor. Copiii au aceptat cu bucurie invitaţia managementului New Kopel de a vizita compania în vacanţa de vară.

A doua oprire a caravanei a fost la Complexul de Servicii  Comunitare pentru  Copii cu Dizabilităţi Câmpulung, format dintr-un Centru rezidenţial pentru copii cu dizabilităţi şi un Centru de zi cu aceeaşi destinaţie.  Voluntarii New Kopel au fost impresionaţi de căldura cu care i-au primit cei peste 30 de copii din centru şi răbdarea cu care şi-a aşteptat fiecare cadoul.
Vizita caravanei de Paşte a voluntarilor New Kopel s-a încheiat la Centrul de zi Marina, aparţinând Fundaţiei HAND-ROM, fundaţie umanitară de orientare şi intregrare socială a copiilor cu dizabilităţi din Curtea de Argeş. Pentru a aduce bucurie copiilor din Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş, voluntarii New Kopel au implicat în proiect furnizori şi clienţi care au acceptat să doneze dulciuri şi să asigure transportul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod