Caramitru-Mălăele, un duel regal la Național!

Ajuns la cel de-al treilea sezon, răstimp în care a fost jucat de fiecare dată cu casa închisă, atât la reprezentațiile din București, cât și în cadrul turneelor programate în țară, spectacolul “Caramitru-Mălăele câte’n lună și în stele” începe anul cu o ediție de gală.
Caramitru recită răscolitor, imaginând, cu inteligență și ingeniozitate, răspunsuri pe măsură unui Horațiu Mălăele vulcanic, irezistibil și plin de umor - demonstrații de virtuozitate într-un duel de vorbe ai cărui martori sunt adesea Shakespeare, Eminescu sau Nichita. E aproape imposibil să anticipezi un spectacol de improvizație, deși îi poți descrie cu exactitate circumstanțele.

Actori celebri şi regizori afirmaţi, partenerii de dialog au în comun, dincolo de pasiunea pentru teatru, mult farmec, forță şi o naturaleţe ce le-a adus întotdeauna admiratori și ropote de aplauze.
Violoncelistul Adrian Naidin este cel care a acceptat invitația de a da ritm acestui spectacol neconvențional de cuvinte. “Rostit, sunetul ar putea deveni cuvânt”, spune Adrian Naidin. “Sunt întâlniri între cuvânt și sunet. Ambele au aceeași origine: spiritul. Ambele vin din suflet”, spune Adrian Naidin. Spectacolul, care se joacă acum în proaspăt renovata sală Studio a Teatrului Național din București, este programat pe 27 ianuarie, de la ora 20.00.

Biletele au fost puse în vânzare la casieria Teatrului Național din București(tei.
021. 314.71.71), la Teatrul Elisabeta(0755 135 135), în Unirea Shopping Center (etaj 2) și online pe bilete.ro, vreaubilet.ro, bilet.ro sau în oficiile Poștei Române și în magazinele INMEDIO și Germanos semnalizate Bilete.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod