Campania Reward Your Idol a luat startul! Lora, Alina Eremia, Sore, Giulia, s-au alaturat campaniei!

Lansată sub hashtag-ul #whymusicmatters, campania Reward Your Idol ia oficial startul, adresându-se tuturor tinerilor iubitorilor de muzică care îşi doresc acces la toate melodiile din lume şi care sunt totodată fani ai celor mai importanţi artişti internaţionali!
Cu siguranţă ai auzit de Deezer, Zonga, Google Play, Apple Music, Tidal sau de magazinul virtual iTunes! Acestea sunt servicii de streaming care te pot ajuta să îţi faci playlisturi nesfârşite cu piesele tale preferate, să descoperi noul single lansat de artistul tău favorit, să fii surprins cu recomandări bazate pe gusturile tale muzicale, dar şi să împărtăşeşti cu prietenii tăi ce trupe noi ai mai descoperit.

Înscrierea în campanie este gratis, include trei paşi foarte simpli şi îţi poate aduce premiul cel mare - o excursie de vis pentru tine şi un prieten la New York -, dar şi sute de cadouri minunate, precum un telefon LG Nexus 5X, 30 de conturi Deezer pentru 2 luni, 20 de conturi Google Play Music pentru 6 luni, 30 de conturi pentru Zonga pentru 3 luni, 30 de conturi pentru Tidal pentru 3 luni, dar şi alte premii muzicale.

Astfel, tot ceea ce trebuie să faci este să îţi creezi GRATIS un cont şi ai pe loc acces la aproape toată muzica din lume.
Apoi, creează-ţi în perioada 23 noiembrie – 18 decembrie un playlist de minimum 5 piese pe oricare dintre platformele de streaming disponibile in Romania: Zonga, Deezer, Apple Music, Google Play Music, Tidal. Pasul doi presupune să dai share playlist-ului pe profilul tau de Facebook. Nu uita să foloseşti în postul tau hashtag-ul #whymusicmatters şi să tag-uieşti pagina de Facebook a campaniei, REWARD YOUR IDOL. Pasul trei este să completezi formularul de mai jos cu datele tale şi link-ul playlist-ului tău.
Pentru toate detaliile, testimoniale ale artiştilor şi pentru a citi regulamentul campaniei, accesează http://rewardyouridol.ro/ .

Urmărește pe social media #whymusicmatters si vei vedea fiecare pas din campanie și multe videoclipuri cu artiștii tăi preferați care îți spun de ce contează muzica pentru ei.  Alina Eremia, Fly Project, Sore, Adi Despot, Giulia, Deepcentral sunt doar cateva nume care au acceptat provocarea Reward Your Idol.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod