Campania "Prima vine la tine - Vorbeste cu Teo" a inceput

Facebook Twitter Comenteaza
Campania

Teo Trandafir a si plecat in caravana pe care o pregateste de ceva vreme, pentru a intinde o mana de ajutor celor care sunt in dificultate. Este vorba in special de copii cu rezultate deosebite la invatatura sau cu un real talent in domenii precum pictura, dans, sport, dar care din cauza situatiei financiare nu isi pot continua studiile sau nu isi pot indeplini visul.

Membrii echipei au cautat astfel de cazuri, dar marele sprijin a venit chiar din partea telespectatorilor, care au scris povestile acestor copii pe adresa emisiunii "Teo Live", de la Prima TV.


Astfel Teo va ajunge la Targu Mures (17,18 iulie), Iasi (24,25 iulie) si Constanta (31 iulie, 1 august) pentru a sta de vorba cu  cei care au cel mai mult nevoie de sprijin. Teo ii va cunoaste pe acesti copii chiar la ei acasa, va afla in ce conditii traiesc si cu ce probleme se confrunta, dar cazurile lor vor fi prezentate in cadrul emisiunilor "Teo Live" din  toamna.  

"Campania isi propune sa descopere copii exceptionali in situatii exceptionale, ca sa fim mai precisi, copii cu potential nelimitat, dar extrem de limitati din punct de vedere material.
Vom merge in aceasta caravana pentru a descoperi unele dintre aceste cazuri si pentru a le supune atentiei publicului incepand cu sezonul de toamna. Suntem convinsi ca nu vom rezolva fundamental problema, dar o vom lansa in fata a milioane de telespectatori. Pana la urma, asta e rolul media", a declarat Teo.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod