Cameron Diaz va lansa o carte de nutriţie

Actriţa americană este foarte aproape de a semna un contract editorial care îi va permite să îşi lanseze prima ei carte de nutriţie, despre care se afirmă că va conţine numeroase sfaturi utile pentru fanii ei adolescenţi.
Actriţa americană este foarte aproape de a semna un contract editorial care îi va permite să îşi lanseze prima ei carte de nutriţie, despre care se afirmă că va conţine numeroase sfaturi utile pentru fanii ei adolescenţi.

Actriţa a anunţat la începutul acestui an că va lansa propriul brand de wellness şi se pare că a decis să înceapă acest proiect printr-o carte care să le ajute pe adolescentele din California să rămână sănătoase şi într-o bună formă fizică, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Ea vrea să le ajute să scape de obsesia de a fi slabe şi consideră că tinerele fete trebuie să înţeleagă că este mai important să fie sănătoase. Vrea să se folosească de celebritatea ei pentru a promova aceste idei. Ştie că este un exemplu pentru adolescente şi vrea să se folosească de acest statut pentru a face bine. Această carte nu va fi despre greutatea corporală, ci despre a face alegerile corecte", a spus o sursă pentru site-ul E! Online.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Iunie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriela pe 13 Iun 2012, 14:54
    Canadian Tea

    P. S. tOCMAI AM VAZUT RECLAMA LA CIOCOLATA POIANA ! cum sa rezist???? nu mai pot ! vreau o ciocolata POIANA cu stafide si alune nu ma pot abtine !!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))

    0
    1

  • Gabriela pe 13 Iun 2012, 14:52
    Canadian Tea

    buna! si eu am inceput acesta dieta dar nu am reusit sa o tin pana la capat. nu m-am putut abtine de la dulciuri. la 2-3 zile ma lua o pofta de nu mai stiam ce e cu mine. parca intram in depresie. cum mancam putina ciocolata sau mai recent cate o inghetata ''scufita rosie'' ma simteam de parca era cea mai fericita zi din viata mea. de vreo 5 saptamani beau ceaiul Canadian Tea si marturisesc ca am slabit 7 kilograme si pe deasupra am continuat sa mananc si un dulce la 2 -3 zile. acum beau si ceaiul si incerc sa mai mananc si pepene cu toate ca am auzit ca ingrasa daca este consumat in cantitati mari. mai bine slabesc mai incet si imi fac si poftele ca altfel mi-e teama ca o sa fiu depresiva. eu asa ma simt cel mai bine. voi continua sa beau Canadian tea si sper sa slabesc din ce in ce mai mult. si apropo, am aflat ca ciocolata neagra te ajuta la slabit. in concluzie va anunt ca am si o ciocolata neagra in frigider! :)))))) spor la slabit !

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod