DiCaprio și Cameron Diaz nu vor selfie-uri cu admiratorii lor

Actorii Cameron Diaz şi Leonardo DiCaprio şi cântăreţul Kanye West se numără printre vedetele de la Hollywood care refuză să facă selfie-uri cu fanii lor, în ciuda faptului că aceste imagini le-ar creşte şi mai mult celebritatea în mediul online.

Multe celebrităţi distribuie selfie-uri pe propriile lor conturi de pe platformele de socializare online şi sunt foarte obişnuite cu solicitările din partea fanilor lor de a realiza astfel de imagini. Multe alte vedete refuză însă această modă, iar unele celebrităţi devin chiar nepoliticoase atunci când li se cere să facă astfel de fotografii, fie din cauză că ţin foarte mult la intimitatea lor, fie din cauză că ele cred că este stupid să faci selfie-uri, potrivit site-ului becomegorgeous.com, citat de Mediafax.

Moda fotografiilor de tip selfie a început în jurul anului 2012 şi nu pare să dea semne că ar slăbi în intensitate.

"Selfie" reprezintă o fotografie a unui utilizator realizată de el însuşi cu o cameră digitală, cu scopul de a o publica ulterior pe o reţea de socializare.

Pozele de tip autoportret au căpătat notorietate în ultimii ani, "selfie" numărându-se chiar printre cele 150 de cuvinte şi definiţii noi care au fost adăugate în ediţia din 2014 a prestigiosului Dicţionar Merriam-Webster.

De asemenea, "selfie" a fost ales cuvântul anului 2013 de editorii Dicţionarelor Oxford, lucrări de referinţă ale limbii engleze, notează Mediafax.

Platforma online Twitter a 2014 anul "selfie", după ce poza realizată la ceremonia de decernare a premiilor Oscar de către Ellen DeGeneres a fost redistribuită de peste trei milioane de ori, ceea ce a reprezentant un record.

Tendinţa "Selfie" a devenit atât de populară, încât a fost realizată şi o melodie, "#Selfie", a The Chainsmokers, care a depăşit 310 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod