Cameron Diaz: "Sexul reprezintă un lucru sănătos"

Actriţa, care s-a căsătorit cu rockerul Benji Madden în urmă cu aproape două luni, a acordat de curând un interviu pentru revista Cosmopolitan, în care a spus că sexul reprezintă "un lucru sănătos", care trebuie făcut "din mai multe motive".

De asemenea, vedeta hollywoodiană, în vârstă de 42 de ani, a vorbit despre importanţa aspectului fizic, dezvăluind faptul că depune eforturi mari, practicând exerciţii fizice în regim intensiv, pentru a arăta cât mai bine, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

42de ani are Cameron Diaz
"Trebuie pur şi simplu să faci sport. Odată ce îţi asumi acest lucru şi depui eforturi, corpul începe să îţi spună: «Nu e ok să trăieşti fără aşa ceva». Unii oameni spun: «Corpul meu respinge exerciţiile fizice».
Ei bine, nu este aşa. Mintea lor respinge exerciţiile fizice"
, a declarat actriţa americană.

În ciuda faptului că a optat pentru un stil de viaţă sănătos, Cameron Diaz recunoaşte că îşi permite din când în când să mănânce dulciuri.

"Stilul de viaţă sănătos este un fel de ecuaţie. Amintiţi-vă, nu trebuie să mâncaţi tot tortul, puteţi să mâncaţi doar o felie. Nu vă privaţi de lucrurile bune. Distraţi-vă. Dar fiţi vigilenţi. Dacă «ecuaţia» voastră este 80% bună şi 20% rea în majoritatea timpului, atunci puţină mişcare nu vă va face prea rău", a adăugat actriţa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod