Cameron Diaz e femeie măritată: Actrița s-a căsătorit cu Benji Madden

Vedeta, în vârstă de 42 de ani, şi Benji Madden, în vârstă de 35 de ani, chitarist şi vocalist al trupei rock Good Charlotte, au devenit soţ şi soţie în urma unei ceremonii ce a avut loc la reşedinţa din Beverly Hills a cuplului, potrivit mai multor relatări ale presei americane, potrivit site-ului contactmusic.com, citat de Mediafax.
La nuntă au fost prezente, ca domnişoare de onoare, actriţa Drew Barrymore, prietenă apropiată a miresei, Chimene, sora lui Cameron Diaz, Jesse Lutz, asistenta actriţei, şi Nicole Ritchie, care este căsătorită cu fratele geamăn al mirelui, Joel Madden.

Sparrow, fiul lui Joel Madden şi al lui Nicole Ritchie, a fost responsabil cu păstrarea verighetelor, iar printre cei 100 de invitaţi la nuntă s-au numărat şi actriţele Reese Witherspoon şi Gwyneth Paltrow, DJ-ul Samantha Ronson şi coregrafa Robin Antin.

Potrivit Entertainment Tonight, Drew Barrymore a organizat în weekend, la reşedinţa sa, o petrecere pentru Cameron Diaz şi celelalte participante la nunta actriţei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod