Camelia Potec, implicată într-un accident de mașină

Maşina condusă de sportivă a lovit un scuterist, duminică după-amiază, în cartierul bucureștean Floreasca. Tânărul se află în stare stabilă şi era conştient atunci când a fost luat cu ambulanţa şi trimis la spital.
Poliţiştii au făcut măsurători şi au investigat cauzele accidentului. Omul de afaceri Ion Ţiriac a ajuns la scurt timp după accident, chemat de sportivă. El a protejat-o de reporteri, permiţându-i să rămână în maşina sa de teren în timpul cercetărilor.

Primele informaţii arată ca maşina Cameliei Potec ieşea de pe o stradă adiacentă şi nu a acordat prioritate scuteristului, angajatul unei companii de catering. Tânărul scuterist de 22 de ani, spun colegii săi veniţi la locul accidentului, a fost dus la spital, el plângându-se că îl doare un picior.

De celaltă parte, omul de afaceri Ion Țiriac a declarat pentru Mediafax că nu Camelia Potec este vinovată pentru producerea accidentului: "Eu eram în maşina din spate, am văzut că în faţă este maşina doamnei Camelia Potec.
Ea stătea pe loc ca să acorde prioritate şi un scuter a intrat în ea. Am văzut, m-am dat jos, cum era şi normal, ca să ne asigurăm că nu este ceva grav. Am văzut că şoferul scuterului nu are răni grave. În scurt timp, la faţa locului a venit şi Poliţia care a luat măsurători. Doamna Potec este în regulã, iar tânărul de pe scuter, din câte ştiu, a fost transportat pentru verificări la spital".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod