Calvarul Oanei Roman după naștere: "Am o tăietură pe tot abdomenul"

Vedeta a vorbit, la Kanal D, despre semnele cu care a rămas în urma celor trei operații chirurgicale pe care le-a suferit după ce a adus-o pe lume pe fiica sa, Maria Isabel.
Fiica fostului premier al României a dezvăluit că, după tot chinul prin care a trecut din cauza complicațiilor medicale, are și acum câteva interdicții clare: "Am o tăietură pe tot abdomenul. Ultima operaţie a fost foarte grea. A durat cinci ore. Un an nu am voie să fac efort și să ridic", a spus Oana Roman la Kanal D.

"Încerc să am grijă de mine, că nu este joacă. Am slăbit vreo 25 de kilograme, dar am suferit nişte operaţii foarte grele. Nu am am de gând să mai sufăr vreo intervenţie în următorii ani", a mai spus ea.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • noname pe 26 Nov 2014, 04:03
    noname

    Voi cele care scrieti aceste semi-"articole" puneti-va in postura acelora care nu o cunosc pe Oana Roman sau nu e la actualitate cu viata ei si re-cititi articolul din nou.. Unde e "calvarul" ? ca are o taietura? hmm....

    0
    0

  • kiki pe 4 Nov 2014, 16:30
    cam mult..

    E total lipsit de decenta,si de mare prost-gust sa povestesti asemenea detalii care ar trebui sa ramana in dormitor ! Nu-si da seama ca lumea si-o imagineaza...si nu e flatant deloc ?!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod