Călin Goia, primele cuvinte după dezamăgirea de la Eurovision 2015: "Ne pare foarte rău"

Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision 2015, a explicat că succesul Suediei era previzibil


În ceea ce priveşte melodia trupei Voltaj în finala Eurovision 2015, Liana Stanciu a spus: "Călin a cântat foarte bine. Este clar că este un concurs pentru un anume tip de muzică. Este frumos ce s-a întâmplat, am mai trăit un an frumos şi mergem înainte".

Îmi doresc să fim mult mai uniţi decât suntemCălin Goia, Voltaj
Trupa Voltaj, care a reprezentat România la Eurovision 2015, s-a situat pe locul al 15-lea în finala care a avut loc sâmbătă seară, la Wiener Stadthalle, în timp ce Måns Zelmerlöw din Suedia a câştigat competiţia.

Ediţia din 2016 a concursului Eurovision se va desfăşura în Suedia, după ce cântăreţul Måns Zelmerlöw a câştigat competiţia din acest an, cu piesa "Heroes", care a obţinut un total de 365 de puncte.

Trupa Voltaj, care a interpretat melodia "De la capăt/ All Over Again", a obţinut un total de 35 de puncte, ocupând locul al 15-lea în finala competiţiei.


Foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 26 Mai 2015, 09:50
    ce sa zica si ea...

    Mai bine tacea. (oricum suntem satui de vocea ei gajaita,de atatia amar de ani..) Cum sa spuna ca era de asteptat sa castige Suedia ?Au fost destule piese f puternice,showri impresionante,voci f bune,mesaje convingatoare,si chiar castigatorul a fost surprins..

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod