Călin Goia, primele cuvinte după dezamăgirea de la Eurovision 2015: "Ne pare foarte rău"

Solistul trupei Voltaj, care s-a situat pe locul al 15-lea în finală, a declarat pentru Mediafax că este o mare realizare să participi la finala acestei competiţii, precizând însă că membrilor formaţiei le pare rău că nu au putut să aducă mai multă bucurie românilor.

"Ne pare foarte rău că nu am putut să aducem mai multă bucurie românilor, dar ne bucurăm că am făcut cunoscută campania noastră ('De la capăt', n.r.) şi mergem mai departe", a spus Călin Goia.

Întrebat dacă este un cadou frumos participarea în finala Eurovision 2015, sâmbătă, chiar cu o zi înainte de a împlini 40 de ani, Călin Goia a spus: "Este cel mai mare eveniment muzical, concurs muzical, şi atâta timp cât eşti în finală este o realizare".

Este clar că este un concurs pentru un anume tip de muzicăLiana Stanciu
"Am venit cu un alt gând, de a fi mult mai sus decât am reuşit, dar nu ne demoralizăm şi nu ne oprim", a mai spus Călin Goia.

El a precizat că experienţa pe care trupa Voltaj a avut-o participând la această competiţie o va folosi pentru a-i ajuta şi pe următorii reprezentanţi ai României la Eurovision.
"Îmi doresc să fim mult mai uniţi decât suntem", a mai spus Călin Goia.

La rândul său, Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision 2015, a declarat pentru Mediafax că rezultatul finalei din acest an a fost unul predictibil. "Ceea ce cântă Måns se aude la toate radiourile din Europa (...) Ne aşteptam cumva", a spus Liana Stanciu, făcând referire şi la "videoclipul impecabil" al melodiei câştigătorului ediţiei din acest an a Eurovision.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 26 Mai 2015, 09:50
    ce sa zica si ea...

    Mai bine tacea. (oricum suntem satui de vocea ei gajaita,de atatia amar de ani..) Cum sa spuna ca era de asteptat sa castige Suedia ?Au fost destule piese f puternice,showri impresionante,voci f bune,mesaje convingatoare,si chiar castigatorul a fost surprins..

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod