Călin Goia a rămas fără permis auto

Solistului trupei Voltaj i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile şi a fost amendat cu 420 de lei după ce a fost înregistrat conducând maşina cu viteza de 120 de km/oră, în localitatea argeşeană Valea Ursului.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, cântăreţul conducea o maşină BMW X 5 şi se deplasa dinspre Râmnicu Vâlcea spre Bucureşti, pe DN 7.

La un moment dat, Goia a fost înregistrat de aparatul radar al politiştilor rutieri argeşeni circulând cu o viteză mai mare decât cea prevăzută de lege pentru deplasarea prin localitate, respectiv 50 km/oră, informează agenţia Mediafax.

Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere lui Călin Goia, pentru trei luni, şi i-au aplicat şase puncte de amendă, respectiv suma de 420 de lei, punctul de amendă fiind de 70 de lei. Solistul şi-a continuat apoi drumul spre Capitală.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod