Cadouri pentru fani, la concertul Sandrei

de Ileana Voicu Ghinea, 28 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Cadouri pentru fani, la concertul Sandrei

Primele 15 persoane care vor achizitiona un bilet, pentru concertul Sandrei, de pe www.calendarevenimente.ro, vor primi din partea casei de discuri EMI cate un CD original Sandra, cu autograful artistei. Lista castigatorilor va fi anuntata pe acelasi site, pe 3 noiembrie, iar premiile vor putea fi ridicate in ziua concertului, de la Sala Palatului, pe baza biletului si a actelor de identitate.

Castigatorii isi vor putea aminti astfel de anii '80, cand nu existau cd-uri, doar placi de pick-up. Fanii ei povestesc ca atunci cand erau in discoteca si se auzeau melodiile ei era o adevarata sarbatoare.

Cea mai apreciata piesa este "Maria Magdalena", iar timbrul sau vocal inconfundabil nu poate fi uitat de catre persoanele care au crescut cu muzica ei. Unele persoane povestesc chiar ca s-au indragostit de actualii soti pe muzica divei, fiind invitati la dans de catre acestia, ramanand impreuna pentru totdeauna. Acum au peste 40 de ani si simt ca timpul nu a trecut deloc, iar Sandra a ramas pentru ei tot tanara si frumoasa.

Concertul va avea loc la Sala Palatului in data de 6 noiembrie, incepand cu orele 19.00. Invitatul special al Sandrei va fi italianul Francesco Napoli, interpretul hiturilor Marina sau Balla Balla.

Fanii care inca nu si-au procurat bilete la concert mai au la dispozitie doar 10 zile! Isi pot alege orice loc in sala, din cele 760 de bilete ramase! Categoriile biletelor sunt urmatoarele: V.I.P. – 250 lei, Categoria I - 200 lei, Categoria II - 170 lei, Categoria III - 140 lei, Categoria IV - 110 lei, Categoria V - 80 lei. Biletele pot fi procurate si de la casieria Salii Palatului, de la magazinele Diverta si de la magazinul Muzica.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod