Caciula lui Axinte a ajuns ghiveci la ”Roata Norocului”

Florin Petrescu, personajul care il interpreteaza pe Axinte de la Vacanta Mare, este unul dintre concurentii vedeta din noul sezon al show-ului ”Roata Norocului”, ce debuteaza duminica, 23 august, la Kanal D! Indragitul actor si-a adus cu el celebra caciula, dar nici nu a intrat bine in platou ca a si fost deposedat de accesoriul supradimensionat care l-a consacrat. Ana-Maria Barnoschi i-a gasit rapid o utilitate caciulii multicolore.

„E numai buna de masca pentru ghiveci! M-am intrebat tot timpul ce incape in caciula asta.
M-a amuzat intodeauna fiul Leanei, de la Vacanta Mare. Pe cat e de mare caciula, pe atat e de putina mintea lui Axinte!”, a spus Ana-Maria Barnoschi.

Actorul a facut si el o trecere rapida in revista a obiectelor care pot intra lejer in caciula personajului sau: ”Poti sa faci piata cu ea. Incap acolo de toate, varza, cartofi, vinete, leustean, poti sa incerci sa bagi si niste paine pe vatra. Si daca stau bine si ma gandesc si Ana-Maria ar putea intra in caciula lui Axinte, dar trebuie sa faca putin pe contorsionista”.

„Mi-e teama ca, daca intru acolo, nu mai apuc sa ies!”, a replicat Ana-Maria amuzata la invitatia indirecta a invitatului de la ”Roata Norocului”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod