Cabral trece de la Acasă la Pro TV

El se va alătura postului Pro TV, unde va participa la o serie de "show-uri spectaculoase", potrivit unui comunicat de presă citat de Paginademedia.ro.
Oficialii Pro TV nu au specificat exact în ce show-uri se va implica fostul realizator al emisiunii "Poveştiri de Noapte".

În același comunicat de presă este anunțată și noua strategie a postului Acasă TV, care se va concentra pe producții latino-americane, "consolidându-și astfel poziționarea tradițională ca post TV de nișă, dedicat publicului feminin".

"Prin noua strategie, care se va implementa sub sloganul ‘Viaţa e o telenovelă, Acasă e viaţa ta’, Acasă TV îşi propune să răspundă aşteptărilor publicului feminin din România, prin producţii romance de succes la nivel internaţional"
, se arată în comunicatul de presă transmis de Pro TV.

"Pentru dezvoltarea strategică a postului, considerăm că este esenţial să ne concentrăm investiţiile în achiziţia de producţii latino-americane de succes, prin care să le redăm româncelor apetitul pentru telenovele autentice, cu poveşti captivante.
Acasă TV înseamnă producții de calitate pentru targetul feminin şi aici se va concentra toată atenţia noastră"
, a declarat Lucia Antal, PR & Marketing Director Pro TV.


Potrivit site-ului paginademedia.ro, în noua grilă a Acasă TV se regăsesc producții precum "Soț de închiriat" (Marido en alquiler) și "Chemarea inimii" (Dama y obrero) de la Telemundo, "Pentru că te iubesc" (De que te quiero, te quiero) și "Spune-mi că ești a mea" (Lo que la vida me robo) de la Televisa.

Anunțul privind transferul lui Cabral de la Acasă TV la Pro TV și privind noua strategie a canalului dedicat publicului feminin vine în contextul unor schimbări majore în cadrul ambelor posturi de televiziune, notează paginademedia.ro.
Vineri, 9 mai, 30 de angajați de la Acasă TV au fost concediați.

Printre aceștia se numără și realizatorii "Poveștirilor Adevărate", Dan Cruceru și Ioana Moldovan.

În programul postului nu mai apar nici emisiunile "Dincolo de Poveștiri", realizată de Elena Lasconi, "Poveștirile de noapte", realizată de Cabral și Irina Fodor și nici "cancan.ro", a lui Marius Niță. Toate producțiile au fost înlocuite în program de seriale telenovele.

Tot vineri, Pro TV a trecut printr-o serie de restructurări. Întregul departament de PR al postului, care număra 10 persoane, a fost restructurat într-un mod brutal.
Angajatelor li s-au închis computerele și li s-a cerut să părăsească clădirea în 30 de minute. Alți 20 de angajați din departamentul de promo au fost, de asemenea, dați afară.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod