Cabral a primit o ofertă-surpriză: sex în trei! Reacția soției lui

Prezentatorul TV a povestit că a primit o propunere indecentă de la o domnişoară pe nume Diana.
"Sunt unele femei pentru care nu înseamnă nimic faptul că eşti însurat. Când li s-a pus pata pe tine nu mai contează nimic!! Bine, în cazul meu eu le înţeleg, pentru că am trupul ăsta de invidiat, sunt un fel de prăjiturică, aşa, nu te poţi abţine! Altfel nu am cum să-mi explic cum de mi-a trimis Diana mailul ăsta: «Numele meu este Diana, suntem vecini de... oras. Eu stau într-o garsonieră cu o bună prietenă. Avem 24 de ani amândouă, suntem studente și ne dorim mult să încercăm o experiență...
în trei. Vrem să găsim un bărbat pasional, dornic de experiențe și senzații noi, cu care să ne petrecem o noapte sau... mai multe, în cazul în care experiența este una plăcută pentru toți trei. Ce spui, vrei să ne faci o vizită? Lăsă-ne datele tale de contact! O seară bună! Trimite-mi SMS pentru a putea intra în legătură cu mine»"
, a scris Cabral pe blogul lui.

El a povestit că i-a spus spus soţiei sale, însă Andreea s-a supărat şi "i-a lipit una peste ochi".

"Eu ce era să fac? Şi Diana şi buna ei prietenă chiar păreau mistuite de pofta asta de le-a apucat, că parcă mi se şi făcuse milă de ele.
Îţi dai seama cum stăteau ele în garsoniera aia, cu gândul la un bărbat pasional, de nu mai erau în stare nici la serviciu să se ducă?! Îţi dai seama ce viaţă?! Ce chin! M-am dus repede de i-am spus la nevastă, că poate i se înmoaie şi ei inima şi mă trimite să salvez fetele. I-am zis. Mi-a lipit una peste ochi şi i-a transmis problema altui prieten de-ai noştri, unul din ăsta norocos neînsurat... Au trecut câteva zile… mi-a fost frică să-l sun... Până la urmă a sunat el.
Că cică să-i dau nişte bani împrumut, că nu-şi dă seama de ce dar i-a explodat factura de telefon luna asta"
, a povestit Cabral.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod