"BUNA DIMINEATA, TE SUCCES" – HI-Q CAUTA DOUA NOI VOCI

22 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza


Fac succes de peste 14 ani si sunt unii dintre cei mai carismatici si indragiti artisti din showbiz-ul autohton. Adevarati entertaineri, show-urile lor sunt efervescente, pline de viata, de energie, de bunadispozitie, ca de altfel, si muzica pe care o canta cu atata pasiune. Sunt proactivi, deschizatori de drumuri, inovatori. Sunt cei care ti-au spus "Buna dimineata, te iubesc", cei care stiau ca "Gasca nu poate sa stea linistita", cei care au vrut "Un minut"si au primit intotdeauna mai mult, cei care ti-au confirmat ca "Asa-s prietenii".
Sunt Mihai Sturzu si Florin Grozea. Sunt Hi-Q.

Anul 2009 a insemnat pentru ei un an al schimbarilor frumoase, alte directii muzicale, hit-uri ce au tinut primele locuri in clasamentele radio si TV ("Lose you", "Hello, say hello"). 2010 se anunta un alt an de succes pentru Hi-Q, plin de asemenea de schimbari - intrarea trupei "pe un drum nou", asa cum chiar Mihai si Florin spun.     

Hi-Q cred in responsabilitate, munca, altruism, dedicatie si profesionalism si nu se dezic nici in continuare de la aceasta reteta.
Astfel, incepand de luni 22 martie, in cadrul emisiunii "Neata cu Razvan si Dani", timp de 10 editii, un juriu profesionist va alege doua noi voci pentru trupa Hi-Q. Cele doua castigatoare desemnate la final vor avea ocazia sa mearga in turnee cu trupa, vor canta pe urmatoarele single-uri Hi-Q si vor fi reprezentate de cea mai mare casa de discuri din Romania.

In fiecare editie, vor fi prezentate doua dintre vocile inscrise pentru aceasta rubrica, sub atenta observatie a juriului format din Veronica A.
Cara (consilier media), Bogdan Nicolai (jurnalist) si Dani Otil (prezentator TV).     

Inscrierile se pot face pe http://neatza.antena1.ro/hiq

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod