Bulgaria, la Eurovision cu Deep Zone si DJ Balthazar

Facebook Twitter Comenteaza

E stabilit: reprezentantii Bulgariei la Eurovision 2008 sunt Deep Zone si Balthazar, care vor intra in concurs cu piesa "Dj Take Me Away".

In anul 2000, trei muzicieni, cativa DJ si ingineri de studio au infiintat "Deep Zone Project", iar dupa lansarea albumului de debut, "Ela Izgeiin", membrii trupei, Dj Dian, Rossko, Luybomir Savov si Joanna, au fost nominalizati la cinci categorii in cadul MM TV Music Awards, cele mai importante premii muzicale din Bulgaria.

Anul acesta , trupa a revenit in centrul atentiei cu piesa "Dj,Take Me Away", care in scurt timp a devenit un hit, reusind sa ajunga pe pozitia a doua in MTV Europe's World Chart Express.

In Bulgaria, Deep Zone si Balthazar au adunat peste 30000 de persoane in cadrul a doua turnee nationale de anvergura, "Welcome to the Loop" si "Red Line".

In ceea ce-l priveste pe Dj Balthazar, acesta a inceput sa mixeze in 1998, in scurt timp devenind cel mai popular DJ si producator din Bulgaria. Seturile sale internationale l-au dus in aproape douazeci de tari din Europa si nu numai, mixurile lui Balthazar fiind apreciate in Anglia, Malta si Cipru.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod