Bryan Adams, la al "11"-lea album

Facebook Twitter Comenteaza
Bryan Adams, la al

Artistul canadian Bryan Adams revine cu un nou album, sugestiv intitulat "11". Albumul a fost lansat international pe 17 martie si cuprinde piese care poarta amprenta stilului ce l-a consacrat pe artist de-a lungul timpului. Primul single de pe acest album, "I Thought I'd Seen Everything", este o piesa clasica in compozitie, plina de energie si cu un tempo moderat.
Compus in camere de hotel si cabine din backstage in timpul turneelor din ultimii doi ani, "11" reprezinta materializarea unei lungi colaborarii cu Jim Vallance, pentru trei piese de pe acest album.
Parteneriatul dintre Vallance si Adams este responsabil pentru multe dintre hiturile clasice ale lui Bryan: "Heaven", "Summer of '69" si "Run To You".
De la energica "Broken Wings" si emotionanta "Mysterious Ways", pana la "Something To Believe", piesa cu veleitati de imn despre al carei refren se spune ca va ridica stadioanele in picioare, cel de-al 11-lea album al lui Bryan Adams promite sa fie o etapa marcanta in cariera de doua decenii si jumatate a starului.
Fie ca este vorba despre solo-urile lungi si melancolice din "Oxygen", fie despre rifurile salbatice ale piesei "I Ain't Losin' The Fight", piesele il prind pe ascultator si sustin inca o data talentul desavarsit de compozitor al artistului.

Pentru a-si sustine lansarea albumului, Adams va sustine un turneu unic cu 11 concerte, in 11 tari diferite, in doar 11 zile. Fanii vor avea ocazia sa asculte in acest turneu variante acustice ale anumitor piese, interpretate doar cu chitara si muzicuta.
Odata cu lansarea albumului si desfasurarea turneului, la National Portrait Gallery din Londra, va avea loc o expozitie de fotografii ale lui Bryan Adams, intitulata "Muze Moderne".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod