Bruce Willis nu mai aude bine

Actorul american şi-a pierdut parţial auzul, după ce a tras cu arma foarte aproape de ureche la filmările pentru seria "Greu de ucis/ Die Hard", a spus fiica cea mare a vedetei, Rumer.
Actriţa Rumer Willis l-a apărat pe tatăl ei de criticile care au apărut în presă privind prestaţia "ciudată" a acestuia în diferite interviuri. Astfel, ea a dezvăluit că starul seriei de succes "Greu de ucis" nu mai aude foarte bine întrebările care îi sunt adresate de moderatori, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Rumer, care este fiica cea mare a actorului Bruce Willis din relaţia sa cu fosta soţie Demi Moore, a explicat: "Cred că o parte din problemele sale din interviuri sunt cauzate de faptul că nu aude foarte bine...
el a tras cu arma foarte aproape de ureche la filmările pentru «Greu de ucis», aşadar şi-a pierdut parţial auzul."

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul", notează Mediafax. 
 
Actorul american a putut fi văzut, de curând, în filmul de acţiune "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", de Sylvester Stallone.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod