Brittany Murphy a fost ucisa de pneumonie, anemie si intoxicatie cu medicamente

de Ileana Voicu Ghinea, 5 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Brittany Murphy a fost ucisa de pneumonie, anemie si intoxicatie cu medicamente

Anuntul a fost facut joi de un reprezentant al Institutului de medicina legala din Los Angeles. Actrita, in varsta de 32 de ani, a murit in urma unui stop cardiac, pe 20 decembrie. Ea a fost gasita moarta in baia resedintei din Hollywood Hills, de catre sotul ei.

Potrivit medicilor legisti, in sangele acesteia a fost descoperita o combinatie de medicamente eliberabile pe reteta si medicamente achizitionate fara prescriptie medicala. Medicii nu au detectat droguri in fluxul sangvin al actritei, informeaza Mediafax.

Raportul preliminar indica faptul ca decesul a fost accidental, provocat de un cocteil de medicamente. Medicii au stabilit ca actrita americana avea pneumonie si suferea de anemie, cauzata de un deficit de fier. Raportul complet al autopsiei va fi publicat peste doua saptamani.

Sotul actritei, scenaristul britanic Simon Monjack, a declarat ca in acea perioada sotia lui avea laringita. Initial, speculatiile din presa americana s-au indreptat catre o posibila tulburare de alimentatie si consum de cocaina. Actrita a negat aceste informatii in urma cu cativa ani.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod